Kassa- ja maksujärjestelmät

TTL Systems tarjoaa kassa- ja maksupääteratkaisut kaikenlaiseen kaupankäyntiin sekä omaksi että vuokralle. Kysy lisää myyntimme numerosta 044 3700 419!

Voit myös jättää meille yhteystietosi ja me otamme sinuun yhteyttä:

Yhteyshenkilö

Puhelinnumero / email *

Kassajärjestelmät >>Rp7

CompuCash 4000 on nykyaikainen kassajärjestelmä, joka soveltuu eri toimialoille ja siihen on integroitavissa verkkokauppa ja kirjanpitoliittymät. Ohjelmisto on etäkäytettävä ja etänä hallittava eli työskentelysi ja kassa/varastoseuranta onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta. CompuCash 4000 laajentuu ja muokkautuu toimintasi mukana yhdestä kassapisteestä ketjukokonaisuudeksi saakka.

 

Maksupäätteet >>

iWL250Meiltä löydät maksupääteratkaisut kaikkeen maksamiseen omaksi ja vuokralle, tiskille tai liikkuvaan myyntiin. Kuukausivuokra alkaen 39,50€/kk. Vuokraamme päätteitä myös lyhytaikaisesti vaikka viikonlopuksi.

Maksupäätteet sisältävät lähimaksuominaisuuden, joka tarkoittaa alle 25€ kertaostoksen helppoa ja nopeaa maksamista korttia vilauttamalla. Maksupäätteet ovat integroitavissa sekä CC4000-kassajärjestelmiin että Casio-kassakoneisiin. Maksupääte vuokrattuna on käyttäjälle helppo ratkaisu, joka sisältää tukipalvelun ja vaihtolaitepalvelun. Toimitamme maksupäätteet aina käyttövalmiina, käyttöopastuksen kera ja kaikkialle Suomeen.

 

Casio kassakoneet ja -järjestelmät >>Casio SE-S400

Casio on perinteisesti tunnettu erinomaisesta laadusta ja monipuolisesta valikoimasta perinteisiä ja kosketusnäytöllisiä kassakoneita. Mallistosta löytyy kassakone pienestä isoon tarpeeseen ja myös laitteiden ketjutus on mahdollista. Kassakone toimitetaan ohjelmoituna asiakkaan tarpeen mukaan ja opastamme käytön. Kassakoneet ovat myös vuokrattavissa, kysy myynnistämme lisää.

Yhteydenotto

Yhteydenoton aihe

Yritys

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin

Viesti