Kassajärjestelmä CompuCash 4000

CompuCash 4000 on nykyaikainen ja helppokäyttöinen kassajärjestelmä joka on toimintasi kasvaessa laajennettavissa helposti vastaamaan muuttuneita tarpeita.

  • Onko sinulla useampi kassakone ja haluaisit saada raportit suoraan koko myyntipistettäsi koskien ilman erillistä manuaalista yhteenlaskua?
  • Onko sinulla varastokirjanpito excelissä tai vihossa ja haluaisit paremman varastoseurannan ja helpomman inventaarion?
  • Onko sinulla useita toimipisteitä joiden toiminnasta haluaisit tarkempia tietoja yhdessä ja erikseen, myös etänä?
  • Onko sinulla viivakoodillisia tuotteita ja haluaisit niille paremman seurannan?
  • Haluaisitko saada raportointitietoa miltä tahansa ajanjaksolta, myyjittäin, ryhmittäin, tuotteittain tai jollain muulla jaottelulla?

Eli siinä vaiheessa kun “perinteisten” kassakoneiden ominaisuudet alkavat loppua kesken, on kassajärjestelmä oikea ratkaisu!

 

Soita numeroon 044 3700 419, kerromme mielellämme lisää juuri sinun toimintaasi sopivista kassajärjestelmäratkaisuista!

Tai jätä tietosi niin soitamme sinulle takaisin:

Yhteyshenkilö

Puhelinnumero / email *

 

Onnistuneen kassajärjestelmävalinnan tekeminen vaatii koko ajan muuttuvan tekniikan vuoksi asiantuntevaa apua. Me tarjoamme käyttöösi koko tietotaitomme toimintasi kartoittamiseksi ja oikein mitoitetun kokoonpanon valintaan. CompuCash 4000 -kassajärjestelmä muodostuu erillisistä ohjelmistomoduuleista jolloin sinulle voidaan räätälöidä juuri tarvitsemasi ratkaisu – et siis maksa turhasta! Meille sydämen asia on pohtia ja kouluttaa sinulle kaikki tavat joilla kassajärjestelmä voi auttaa sinua – mielestämme järjestelmän pitää olla tuottavuutta parantava elementti, ei kuluerä!

 

 Kassajärjestelmä kaikkiin tarpeisiin

Toimitamme kassajärjestelmän pääsääntöisesti asennettuna HP:n laadukkaisiin laitteisiin. Suurimmassa osassa ratkaisuista on kolmen vuoden OnSite-takuu, eli laitteet huolletaan laiterikon sattuessa paikan päällä seuraavana arkipäivänä.

HP RP 7800 kassajärjestelmä HP RP 2000 kassajärjestelmä HP MX 10 Kassajärjestelmä

 

Kassajärjestelmä tukee laajaa valikoimaa työskentelyäsi tehostavia lisälaitteita joista alla muutama esimerkki:

EpsonTMT20

Keittiökirjoitin

Tilausten tulostaminen suoraan keittiöön vastaa nykyajan kassajärjestelmille asetettavia vaatimuksia.

iPP350-maksupääte

Maksupääte

Kassoille voidaan integroida Netsin IPP350-maksupääte. Kassajärjestelmä lähettää summan suoraan maksupäätteelle poistaen virhenäppäilyn vaaran ja vähentäen raporttiepäselvyyksiä.

EpsonTMP20

Vyökirjoitin

Haluatko rahastaa asiakkaan tilauksen suoraan pöydässä kulkematta tiskin kautta? Myyjän vyölle kiinnitetty kirjoitin yhdessä tablet-kassan kanssa säästää aikaa ja askelia.

 

MotorolaLS2208

Viivakoodinlukijat

Vähittäiskaupassa tuotemäärät nousevat helposti suuriksi jolloin jokaisen tuotteen etsiminen käsin on sula mahdottomuus. Ongelma on helppo ratkaista viivakoodinlukijalla joista on saatavilla sekä pöytä- että käsimalleja.

ZebraLP2824

Tarratulostin

Onko sinulla suuri tuotevalikoima mutta niissä ei ole viivakoodeja? Ongelma on helposti ratkaistu! CompuCash 4000 -kassajärjestelmässä voit luoda omat viivakoodit ja tulostaa ne tarroille suoraan kassajärjestelmästä.

Cas ER JR kassavaaka

Kassavaaka

Hinnoitteletko artikkeleita painon mukaan? Kassajärjestelmä osaa hakea tuotteen painon suoraan sopivasta vaakaliittymästä joten näppäilyvirheen vaara poistuu.

 

virca logo    EKTACO logo

TTL Systems toimii CompuCash 4000 -kassajärjestelmän jälleenmyyjänä. Kassajärjestelmää maahantuo Virca Oy ja kassajärjestelmän valmistaja on Ektaco AS. Ektacolla on yli neljännesvuosisadan kokemus erilaisten automaatiojärjestelmien, sulautettujen järjestelmien ja kassajärjestelmien valmistajana.

Lisää tietoja kassajärjestemästä saat meiltä tai osoitteesta CompuCashsystems.com.

Yhteydenotto

Yhteydenoton aihe

Yritys

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin*

Viesti