Kassakoneen ohjelmointi ja huolto

Kassakoneet on mahdollista ohjelmoida hyvin pitkälle käyttöohjeissa olevien ohjeiden mukaan. Kuitenkaan ei aina kannata käyttää omaa aikaa laitteen salojen opiskeluun vaan antaa se ammattilaiselle, ja keskittyä täysillä siihen missä itse on asiantuntija.

Kassakoneiden ohjelmointi

Me ohjelmoimme kaikkia Casion kassakonemalleja. Olit sitten ostanut käytetyn kassakoneen tai haluat muutoksia omaan kassaasi, ota yhteyttä niin sovitaan mitä tehdään. Teemme kassaohjelmointeja sekä toimistollamme Lielahdessa että paikan päällä asiakkaidemme tiloissa ympäri Pirkanmaan. Tarvittaessa ohjelmoitavat kassakoneet saa helposti kulkemaan eri rahdinkuljettajilla meille ja takaisin. Kassakoneen ohjelmointi uudelleen on kätevä tapa saada vanhalle kassalle lisää elinikää!

Kassakoneiden huolto ja korjaus

Menikö kassakone pimeäksi vai rikkoutuiko se esimerkiksi murron yhteydessä? Me teemme korjauksia, huoltoja ja kustannusarviota Casion koko mallistoon toimipisteessämme Lielahdessa. Me korjaamme myös ihan perinteisiä kassakoneiden “rautavikoja” eli vaihdamme rikkoutuneita muoviosia, näyttöjä, käyttölukkoja, virtalähteitä ja näppäimistöjä ynnä muita. Ennen roskiin kippaamista kannattaa kysyä meiltä arviota kassakoneen  korjauksesta!

Ongelmia kassan kanssa?

Soita numeroon 044 3700 419, jutellaan muutostarpeesta ja saat alustavan arvion!

Tai jätä tietosi niin soitamme sinulle takaisin:

Yhteyshenkilö

Puhelinnumero / email *

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihin:

Marko Kavakko

Myyntipäällikkö

044 3700 406
marko.kavakko@ttlsystems.fi

 

Casio ja Ahola logo

Tampereen Toimistolaite Oy on Casion kassakoneiden virallisen maahantuojan Ahola Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä. Palvelemme sinua ammattitaidolla ja yli vuosikymmenen kassakokemuksella. Parasta osaamisalaamme on asiakkaidemme henkilökohtainen palvelu jonka pohjana on asiakkaidemme tarpeiden ja liiketoiminnan tuntemus. Toimimme Tampereen Lielahdessa ja toimistollamme on kattava laite-esittely. Olemme lähellä sinua!

Yhteydenotto

Yhteydenoton aihe

Yritys

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin*

Viesti