Maksupääte

Maksupääte mahdollistaa korttimaksujen vastaanoton. Nets Maksupääte mahdollistaa kuitenkin paljon enemmän:

  • Asiakaspalvelu nopeutuu
  • Monissa tapauksissa keskiostos kasvaa
  • Asiakkailla ei enää ole läheskään aina käteistä mukana. Ilman korttimaksumahdollisuutta kauppa voi jäädä tekemättä.

Meiltä Nets maksupääte kaikkeen maksamiseen, omaksi tai vuokralle alkaen 25€/kk + Alv! Muista kysyä myös edullisia lyhytaikaisvuokriamme!

Huippunopea toimitus! Pääte valmistuu meillä korkeintaan 5 arkipäivässä – lähes aina uusi maksupääte on sinulla alle viikossa!

 

Meiltä maksupääte kaikkiin tarpeisiin:

iCT250LAN – Toimivuutta tiskille

iCT250LAN -maksupääte

Vuokra alkaen 25€ /kk + Alv!

Lue lisää ja tilaa >>

iWL250G – Liikkuu mukanasi

iWL250G -maksupääte

Vuokra alkaen 35€ /kk + Alv!

Lue lisää ja tilaa >>

iWL250B – kannettava laajakaistalaite

iWL250B -maksupääte

Vuokra alkaen 35€ /kk + Alv!

Lue lisää ja tilaa >>

 

Luota asiantuntijaan. Kerro meille toiminnastasi, me kerromme miten voimme auttaa! Tulemme mielellämme paikan päälle yritykseesi tutustumaan nykyisiin ratkaisuihisi ja kertomaan mahdollisuuksista. Valitaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva laite ja vuokrausmalli!

Soita numeroon  044 3700 419, kerromme mielellämme lisää juuri sinulle sopivista ratkaisuista!

Tai jätä tietosi niin soitamme sinulle takaisin:

Yhteyshenkilö

Puhelinnumero / email *

 

 

lähimaksulogo Nets Maksupäätteet sisältävät lähimaksuominaisuuden, joka tarkoittaa alle 25€ kertaostoksen helppoa ja nopeaa maksamista korttia vilauttamalla. Lue lisää lähimaksamisesta tästä!

 

Nets Maksupääte vuokrattuna on käyttäjälle helppo ratkaisu, joka sisältää tukipalvelun ja vaihtolaitepalvelun. Maksupääte toimitetaan aina käyttövalmiina, käyttöopastuksen kera ja kaikkialle Suomeen.

Haluaisitko vastaanottaa maksupäätteelläsi myös käteismaksuja ja tulostaa kirjanpitokelpoisen kuitin? Entä onko teillä tarve vastaanottaa useamman eri yrityksen maksuja samalla maksupäätteellä? Tutustu myös Monipankki– ja Minikassa -lisäominaisuuksiin!

 

Kaikissa Nets maksupäätemalleissa on vakiona lähimaksuominaisuus, selkeä värinäyttö ja edellistä sukupolvea huomattavasti nopeampi kuittikirjoitin. Näppäinsuoja takaa sen että asiakkaasi saa syöttää PIN-koodinsa ilman sivullisten vilkuilua jos lähimaksua ei ole käytetty.

Katso koko maksupäätehinnastomme tästä!

 

TTL IISI

TTL IISI on vuokrausmalli jossa Nets maksupääte vuokrataan 36 kk vuokra-ajalle. Vaihtolaitepalvelumme ansiosta toimintasi pysyy koko ajan vauhdissa: jos maksupääte vikaantuu, me lähetämme sinulle ehjän ja palautat meille rikkinäisen – niin helppoa se on! Enää ei tarvitse huolehtia maksupäätteen lähettämisestä huoltoon ja laitteen vuokraamisesta huollon ajaksi, uusi maksupääte on sinulla jopa jo seuraavana arkipäivänä. Ja mikä parasta, vuokra on 100%:sti verovähennyskelpoinen! TTL IISI -vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Netsin tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa.

Tarkat sopimusehdot löydät täältä, PDF-dokumentti aukeaa uuteen ikkunaan.

TTL JOUSTAVA

TTL JOUSTAVA soveltuu paremmin jos Nets maksupääte pitää vuokrata lyhyemmälle jaksolle. Se sopii erityisen hyvin tapahtumamyyntiin tai kausikäyttöön jossa maksupääte on käytössä esimerkiksi kesäkahvilassa. Enää sinun ei tarvitse murehtia laitteen säilytyksestä ja päivityksestä, vaan vuokraamasi korttimaksuratkaisu on käytössä juuri sen ajan joka toimintaasi sopii. Vaihtolaitepalvelu on luonnollisesti osa myös TTL JOUSTAVA -sopimusta. Vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Netsin tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa.

Mikäli et heti alussa halua lähteä 36 kk sopimukseen mutta tarpeesi on oletettavasti pidempi kuin muutamia kuukausia, voit vuokrata Nets maksupäätteen myös toistaiseksi!

Tarkat sopimusehdot löydät täältä, PDF-dokumentti aukeaa uuteen ikkunaan.

TTL KOMBO

TTL Kombo on paras vaihtoehto pienimuotoisempaan toimintaan. Siinä solmit erittäin edullisen 36kk vuokrasopimuksen lisäksi Nets Kauppiassopimuksen jossa on provisio 1,5% kaikille korteille ilman kuukausimaksua. Muuten sopimus on sama kuin TTL IISI, eli saat vaihtolaitepalvelun, raportointipalvelun ja muut edut käyttöösi.

Kauppiassopimukset

Kauttamme saat nyt huippuedulliset Nets Kauppiassopimukset korttimaksujen vastaanottoon. Kauppiassopimus mahdollistaa velotettujen korttimaksujen tilittämisen kauppiaalle, eli se on maksupäätteen käyttämiseksi välttämätön. Lue lisää kauppiassopimuksista!

Maksupääteintegraatiot

Tuntuuko summan syöttäminen sekä kassakoneeseen että maksupäätteeseen ylimääräiseltä työltä? Ei hätää, Nets maksupääte on integroitavissa useisiin Casio-kassakoneisiin ja CompuCash 4000 -kassajärjestelmään. Integraatio vähentää näppäilyvirheen vaaraa ja nopeuttaa toimintaa merkittävästi! Casio kassakoneisiin voidaan integroida malli iCT250LAN ja Compucash 4000 -kassajärjestelmiin malli iPP350. Kysy lisää myynnistämme!

 

Soita numeroon 044 3700 419, valitaan yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu!

Tai voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihin:

Marko Kavakko

Myyntipäällikkö

044 3700 406
marko.kavakko@ttlsystems.fi

 

 

Nets

Tampereen Toimistolaite Oy on Nets Finland Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Nets Finland Oy:n ja sen edeltäjien BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo lähes vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!

Yhteydenotto

Yhteydenoton aihe

Yritys

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin*

Viesti