iCT250LAN – maksupääte tiskille

iCT250LAN -maksupääte on väsymätön työjuhta tiskimyyntiin ja edullinen vaihtoehto silloin kun käyttöpaikalla joka tapauksessa on internetyhteys. Langallinen iCT250LAN -laajakaistalaite on aina nopein keino maksujen vastaanottoon.

  • Laajakaistayhteys lyhentää veloitustapahtuman kestoa – voit siis palvella enemmän asiakkaita samassa ajassa
  • Isot näppäimet ja iso näyttö tekevät laitteen käytöstä helppoa ja vaivatonta
  • Koska maksupäätteessä ei ole akkua eikä SIM-korttia, iCT250LAN on mallistomme edullisin vaihtoehto
  • iCT250LAN on integroitavissa suureen osaan Casio-kassamallistoa – ei enää summan näpyttelyä erikseen kassaan ja maksupäätteeseen!

Huippunopea toimitus! Pääte valmistuu meillä korkeintaan 5 arkipäivässä – lähes aina uusi maksupääte on sinulla alle viikossa!

 iCT250LAN iCT250LAN

 Vuokraa iCT250LAN!

TTL KOMBO 36kk, hinta 25€ / kk

TTL IISI 36 kk, hinta 39,50€ / kk

TTL JOUSTAVA, hinta 55€ / kk

Avausmaksu 60€

Turvallisuus on Netsille ensisijaisen tärkeää. Sen osalta iCT250LAN edustaa tuoreinta teknologiaa. Laitevalmistaja ja Nets Finland ovat hankkineet sertifioinnin maksupäätteelle, käyttöjärjestelmälle ja ohjelmistoille, jotka täyttävät myös korttiyhtiöiden ja viranomaisten turvallisuusmääritykset.

Teline saatavilla lisävarusteena.

Tarkemmat tiedot iCT250LAN-esitteestä!

Korttitapahtuma kestää lähimaksukortilla vain 1-2 sekuntia. Tehokkuutta entisestään parantavat tuplaprosessori, laajakaistayhteys ja Netsin nopea välityspalvelu. Selkeän graafisen värinäytön ja suurten näppäinten ansiosta iCT250LAN on todella helppo käyttää.

iCT250LAN -maksupääte on integroitavissa Casio-kassakoneisiin. Integraatio siirtää summan suoraan kassakoneesta maksupäätteelle ja kuitin takaisin kassalle – näppäilyvirheiden vaara vähenee ja asiakas saa kassa- ja korttikuitin samalla kuitilla!

 

Kaikkiin maksupäätevuokriin kuuluu raportointipalvelu – saat kirjautumistunnukset Web-raportointiin ja näet päätteiden lähettämät tapahtumat missä vain!

Käyttöohjeet hukassa? Lataa uusimman ohjelmaversion maksupäätekäyttöohje. Uusimman version tunnistat siitä että näytön yläreunassa näkyy infopalkki koko ajan, palkissa on mm. kellonaika. Jos sinulla on edellinen versio jossa on näytöllä koko ajan pelkkä Nets Technology -logo, saat sen käyttöohjeet täältä! Ohjeet avautuvat uuteen välilehteen PDF-muodossa.

TTL IISI

TTL IISI on vuokrausmalli jossa iCT250LAN -maksupääte vuokrataan 36 kk vuokra-ajalle. Vaihtolaitepalvelumme ansiosta toimintasi pysyy koko ajan vauhdissa: jos maksupääte vikaantuu, me lähetämme sinulle ehjän ja palautat meille rikkinäisen – niin helppoa se on! Enää ei tarvitse huolehtia maksupäätteen lähettämisestä huoltoon ja laitteen vuokraamisesta huollon ajaksi, uusi maksupääte on sinulla jopa jo seuraavana arkipäivänä. Ja mikä parasta, vuokra on 100%:sti verovähennyskelpoinen! TTL IISI -vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Netsin tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa.

Tarkat sopimusehdot löydät täältä, PDF-dokumentti aukeaa uuteen ikkunaan.

TTL JOUSTAVA

TTL JOUSTAVA soveltuu paremmin jos iCT250LAN-maksupääte pitää vuokrata lyhyemmälle jaksolle. Se sopii erityisen hyvin tapahtumamyyntiin tai kausikäyttöön jossa iCT250LAN-maksupääte on käytössä esimerkiksi kesäkahvilassa. Enää sinun ei tarvitse murehtia laitteen säilytyksestä ja päivityksestä, vaan vuokraamasi korttimaksuratkaisu on käytössä juuri sen ajan joka toimintaasi sopii. Vaihtolaitepalvelu on luonnollisesti osa myös TTL JOUSTAVA -sopimusta. Vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Netsin tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa.

Mikäli et heti alussa halua lähteä 36 kk sopimukseen mutta tarpeesi on oletettavasti pidempi kuin muutamia kuukausia, voit vuokrata iCT250LAN-maksupäätteen myös toistaiseksi!

Tarkat sopimusehdot löydät täältä, PDF-dokumentti aukeaa uuteen ikkunaan.

TTL KOMBO

TTL KOMBO sopii erityisesti aloittaville yrittäjille. Siinä solmit erittäin edullisen 36kk vuokrasopimuksen lisäksi Nets Kauppiassopimuksen jossa on provisio 1,5% kaikille korteille ilman kuukausimaksua. Muuten sopimus on sama kuin TTL IISI, eli saat vaihtolaitepalvelun, raportointipalvelun ja muut edut käyttöösi.

Hanki iCT250LAN jo tänään!

Hintoihin lisätään Alv 24%.

Soita numeroon 044 3700 419, kerromme mielellämme lisää ja autamme sopimuksen tekemisessä!

Tai voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijaan:

Marko Kavakko

Myyntipäällikkö

044 3700 406
marko.kavakko@ttlsystems.fi

 

 

Nets

Tampereen Toimistolaite Oy on Nets Finland Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Nets Finland Oy:n ja sen edeltäjien BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo lähes vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!

Yhteydenotto

Yhteydenoton aihe

Yritys

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin*

Viesti