iWL250G – kannettava maksupääte 2G/3G-yhteydellä

iWL250G -maksupääte on huippuvalinta silloin kun maksupäätteen pitää kulkea mukanasi! Laite käyttää varmennusten tekoon ja tapahtumien lähetykseen 2G/3G -verkkoa joka vapauttaa sinut liikkumaan sinne missä asiakkaasi ovat. iWL250G onkin loistava työväline esimerkiksi kotiinkuljetuksiin ja erilaisiin asiakkaasi tiloissa heti veloitettavien palveluiden myyntiin. iWL250G -maksupääte on kuin kotonaan myös erilaisissa myyjäisissä ja messuilla

  • Kirkas värinäyttö jota on helppo käyttää myös auringossa
  • Pitkä akkukesto
  • Kevyt laite jota on helppo kantaa mukana
  • Lähimaksuominaisuus joka nopeuttaa myyntiä merkittävästi!

Huippunopea toimitus! Pääte valmistuu meillä korkeintaan 5 arkipäivässä – lähes aina uusi maksupääte on sinulla alle viikossa!

iWL250G ja telakka iWL250G

 Vuokraa iWL250G!

TTL KOMBO 36kk, hinta 35€/kk

TTL IISI 36 kk, hinta 55€ / kk

TTL JOUSTAVA, hinta 75€ / kk

Avausmaksu 60€

Turvallisuus on Netsille ensisijaisen tärkeää. Sen osalta iWL250G edustaa tuoreinta teknologiaa. Laitevalmistaja ja Nets Finland ovat hankkineet sertifioinnin maksupäätteelle, käyttöjärjestelmälle ja ohjelmistoille, jotka täyttävät myös korttiyhtiöiden ja viranomaisten turvallisuusmääritykset.

Tarkemmat tiedot esitteestä!

Maksupäätteen tekniset ominaisuudet vauhdittavat asiakaspalvelua ja tehostavat myyntiä. iWL250G:ssä on tehokas tuplaprosessori ja lähes kaksinkertainen tulostusnopeus: 30 riviä sekunnissa. Varmat yhteydet Nets välityspalvelun kautta takaavat entistä sujuvamman maksamisen niin siru kuin lähimaksukortilla, jolla pieniä maksuja voi tehdä helposti ilman tunnuslukujen näpyttelyä, vain korttia vilauttamalla.

Kuukausivuokra sisältää iWL250G -laitteen lisäksi GPRS/3G-liittymän rajattomalla käytöllä – sinun ei tarvitse nähdä vaivaa oikeanlaisen liittymän etsimiseen.

Saat myös veloituksetta käyttöön raportointipalvelun – katso päätteiden lähettämät tapahtumat selaimella vaikka laiturin nokasta.

iWL250G:stä saat vielä enemmän hyötyä kun käytät sitä myös kassakuittien kirjoittamiseen, lue lisää Minikassasta!

Käyttöohjeet hukassa? Lataa uusimman ohjelmaversion maksupäätekäyttöohje. Uusimman version tunnistat siitä että näytön yläreunassa näkyy infopalkki koko ajan, palkissa on mm. kellonaika. Jos sinulla on edellinen versio jossa on näytöllä koko ajan pelkkä Nets Technology -logo, saat sen käyttöohjeet täältä! Ohjeet avautuvat uuteen välilehteen PDF-muodossa.

TTL IISI

TTL IISI on vuokrausmalli jossa iWL 250G -maksupääte vuokrataan 36 kk vuokra-ajalle. Vaihtolaitepalvelumme ansiosta toimintasi pysyy koko ajan vauhdissa: jos maksupääte vikaantuu, me lähetämme sinulle ehjän ja palautat meille rikkinäisen – niin helppoa se on! Enää ei tarvitse huolehtia maksupäätteen lähettämisestä huoltoon ja laitteen vuokraamisesta huollon ajaksi, uusi maksupääte on sinulla jopa jo seuraavana arkipäivänä. Ja mikä parasta, vuokra on 100%:sti verovähennyskelpoinen! TTL IISI -vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Netsin tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa.

Tarkat sopimusehdot löydät täältä, PDF-dokumentti aukeaa uuteen ikkunaan.

TTL JOUSTAVA

TTL JOUSTAVA soveltuu paremmin jos iWL250G -maksupääte pitää vuokrata lyhyemmälle jaksolle. Se sopii erityisen hyvin tapahtumamyyntiin tai kausikäyttöön jossa iWL250G -maksupääte on käytössä esimerkiksi kesäkahvilassa. Enää sinun ei tarvitse murehtia laitteen säilytyksestä ja päivityksestä, vaan vuokraamasi korttimaksuratkaisu on käytössä juuri sen ajan joka toimintaasi sopii. Vaihtolaitepalvelu on luonnollisesti osa myös TTL JOUSTAVA -sopimusta. Vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Netsin tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa.

Mikäli et heti alussa halua lähteä 36 kk sopimukseen mutta tarpeesi on oletettavasti pidempi kuin muutamia kuukausia, voit vuokrata iWL250G -maksupäätteen myös toistaiseksi!

Tarkat sopimusehdot löydät täältä, PDF-dokumentti aukeaa uuteen ikkunaan.

TTL KOMBO

TTL KOMBO sopii erityisesti aloittaville yrittäjille. Siinä solmit erittäin edullisen 36kk vuokrasopimuksen lisäksi Nets Kauppiassopimuksen jossa on provisio 1,5% kaikille korteille ilman kuukausimaksua. Muuten sopimus on sama kuin TTL IISI, eli saat vaihtolaitepalvelun, raportointipalvelun ja muut edut käyttöösi.

 

Hintoihin lisätään Alv 24%.

Soita numeroon 044 3700 419, kerromme mielellämme lisää ja autamme sopimuksen tekemisessä!

Tai voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijaan:

Marko Kavakko

Myyntipäällikkö

044 3700 406
marko.kavakko@ttlsystems.fi

 

 

Nets

Tampereen Toimistolaite Oy on Nets Finland Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Nets Finland Oy:n ja sen edeltäjien BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo lähes vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!

Yhteydenotto

Yhteydenoton aihe

Yritys

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin*

Viesti