Maksupääte vuokralle

Maksupääte vuokralle meiltä alkaen 25€/kk! Maksupäätteen vuokraaminen on nykyään yleisin hankintamalli. Se on käyttäjälle helppo tapa ja kustannukset ovat ennustettavissa pitkälle tulevaisuuteen.

  • Maksupäätevuokra on verotuksessa vähennyskelpoinen
  • Saat laskun vain yhdestä paikasta
  • Ei suurta kertainvestointia
  • Helpo tapa hankkia korttimaksumahdollisuus esimerkiksi messuille
  • Laiterikon sattuessa saat ehjän laitteen nopeasti

Maksupäätteen vuokraus lyhyempiinkin tapahtumiin on yleistynyt huomattavasti. Asiakkailla ei enää oletusarvoisesti ole käteistä mukana, jolloin ilman maksupäätettä kauppa voi jäädä tekemättä.

Vuokramaksupääte kasvattaa monissa tapauksissa keskiostosta – esimerkiksi jos asiakkaalla sattuu olemaan taskussa pari euroa kahvikuppiin, korttimaksumahdollisuus usein saa asiakkaan ottamaan sen kupin kylkeen pullan.

Onko toimintasi jatkuvaa?

Vuokraa Nets maksupääte TTL IISI -sopimuksella:

TTL IISI on vuokrausmalli jossa Nets maksupääte vuokrataan 36 kk vuokra-ajalle. Vaihtolaitepalvelumme ansiosta toimintasi pysyy koko ajan vauhdissa: jos maksupääte vikaantuu, me lähetämme sinulle ehjän ja palautat meille rikkinäisen – niin helppoa se on! Enää ei tarvitse huolehtia maksupäätteen lähettämisestä huoltoon ja laitteen vuokraamisesta huollon ajaksi, uusi maksupääte on sinulla jopa jo seuraavana arkipäivänä. Ja mikä parasta, vuokra on 100%:sti verovähennyskelpoinen! TTL IISI -vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Netsin tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa.

Huomaathan että maksupäätteen vuokraajana saat tunnukset Web-raportointipalveluun – näet tiedot lähetetyistä tapahtumista vaikka kotisohvaltasi!

Vai kausiluonteista? Onko sinulla kesäkahvila tai osallistutko festareille tai messuille?

Silloin sinulle sopivin vuokraustapa on TTL JOUSTAVA

TTL JOUSTAVA soveltuu paremmin jos Nets maksupääte pitää vuokrata lyhyemmälle jaksolle. Se sopii erityisen hyvin tapahtumamyyntiin tai kausikäyttöön jossa maksupääte on käytössä esimerkiksi kesäkahvilassa. Enää sinun ei tarvitse murehtia laitteen säilytyksestä ja päivityksestä, vaan vuokraamasi korttimaksuratkaisu on käytössä juuri sen ajan joka toimintaasi sopii. Vaihtolaitepalvelu on luonnollisesti osa myös TTL JOUSTAVA -sopimusta. Vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Netsin tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa.

Mikäli et heti alussa halua lähteä 36 kk sopimukseen mutta tarpeesi on oletettavasti pidempi kuin muutamia kuukausia, voit vuokrata maksupäätteen myös toistaiseksi!

Oletko juuri aloittanut ja toiminnan ennustaminen on hankalaa?

Meillä on nyt valikoimassa myös erityisesti aloittaville yrittäjille suunnattu TTL KOMBO. Siinä solmit erittäin edullisen 36kk vuokrasopimuksen lisäksi Nets Kauppiassopimuksen jossa on provisio 1,5% kaikille korteille ilman kuukausimaksua. Muuten sopimus on sama kuin TTL IISI, eli saat vaihtolaitepalvelun, raportointipalvelun ja muut edut käyttöösi

 

Valitse itsellesi sopivin Nets vuokramaksupääte ja tilaa laite alta. Voit myös soittaa suoraan myyntiimme numeroon 044 3700 419, kerromme mielellämme lisää juuri sinulle sopivista ratkaisuista!

Huippunopea toimitus! Pääte valmistuu meillä korkeintaan 5 arkipäivässä – lähes aina uusi maksupääte on sinulla alle viikossa!

iWL250G – Liikkuu mukanasi

iWL250G -maksupääte vuokralle

iWL250G -maksupääte

Vuokra alkaen 35€ /kk + Alv!

Lue lisää ja tilaa >>

iWL250B – kannettava laajakaistalaite

iWL250B -maksupääte vuokralle

iWL250B -maksupääte

Vuokra alkaen 35€ /kk + Alv!

Lue lisää ja tilaa >>

iCT250LAN – Toimivuutta tiskille

iCT250LAN -maksupääte vuokralle

iCT250LAN -maksupääte

Vuokra alkaen 25€ /kk + Alv!

Lue lisää ja tilaa >>

 

Soita numeroon 044 3700 419, me autamme!

Tai voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijaan:

Marko Kavakko

Myyntipäällikkö

044 3700 406
marko.kavakko@ttlsystems.fi

 

 

Nets

Tampereen Toimistolaite Oy on Nets Finland Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Nets Finland Oy:n ja sen edeltäjien BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo lähes vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!

Yhteydenotto

Yhteydenoton aihe

Yritys

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin*

Viesti