Mitä tietoja tarvitsen maksupäätteen hankkimiseksi?

Maksupäätteen hankkiminen on hyvin yksinkertaista:

  • Valitse tai valitaan yhdessä toimintaasi parhaiten sopiva päätemalli
  • Päätä mitä kortteja haluat vastaanottaa
  • Tilaa laite meiltä, saat sen täysin käyttövalmiina!

 

1. Valitse päätemalli ja vuokraustapa

Tutustu mallistomme sivuillamme tai soita myyntiimme 044 3700 419 – valitaan sinulle parhaiten sopiva laite tilanteeseesi soveltuvimmalla vuokra-ajalla. Pankki haluaa usein jostain syystä tietää laitteen mallin ennen sopimuksen tekoa.

 

2. Käy pankissa

Tekemillesi veloituksille täytyy olla tilityskohde – tarvitset siis pankkitilin. Jos olet jo yritysasiakas, tiliäsi saa käyttää elinkeinotoimintaan mutta jos kyseessä on toiminimi kysy pankistasi neuvoa. Pankkia kannattaa joka tapauksessa informoida että alat vastaanottaa korttimaksuja. Käytännössä ainoa asia mitä pankista tarvitset on tilinumero johon saat pankin puolesta vastaanottaa korttimaksuja.

 

3. Hanki kauppiassopimukset – mitä kortteja haluat vastaanottaa?

Yleisimmät kortit, eli Visa ja Mastercard Credit/Debit

Suurin osa kauppiaista vastaanottaa vanhaa “Luottokuntasettiä” eli Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro, kaikista korteista Credit ja Debit -versiot. Näiden korttien vastaanottamiseksi sinulla tulee olla Kauppiassopimus joko Nets Oy:n (entinen Luottokunta) tai pankkisi kanssa. Kaikki pankit eivät tosin tätä palvelua tarjoa, mutta pankkisi kertoo lisää.

Uutuus!  Voit tilata Nets Oy:n Kauppiaspalvelut kätevästi myös meidän kauttamme. Lue lisää Nets Kauppiassopimuksesta. Me hoidamme hakemuksen esitäytön puolestasi, ja voit hoitaa lopullisen allekirjoituksen verkkopankkitunnuksillasi.

Joka tapauksessa kun olet tehnyt sopimuksen, saat kirjeen tai sähköpostin jossa on toimipistekohtainen kauppiastunnus ja toimialakoodi – nämä me tarvitsemme tehdäksemme sinulle maksupäätteen. Voit toki tilata maksupäätteen jo ennen tätä vaihetta ja toimittaa kauppiastiedot meille perässä.

American Express

American Expressin vastaanotto vaatii oman kauppiassopimuksensa. Sopimuksen solmimisen jälkeen American Express lähettää sinulle kauppiastunnuksen, joka on ilmoitettava meille. Me lisäämme kortin päätteellesi ja voit aloittaa kortin vastaanoton. American Expressin vastaanottoon liittyvissä saat lisää tietoa heidän websivuiltaan. Linkki aukeaa uuteen välilehteen. Sopimuksen voi täyttää netissä, mutta se on tulostettava ja lähetettävä American Expressille postitse.

Diners Club

Myös Diners Clubin vastaanotto vaatii sopimuksen suoraan Diners Clubin kanssa. Toimintamalli on samanlainen kuin American Expressillä, eli täytä sopimus Diners Clubin sivuilla, tulosta ja postita se Diners Clubille. Saat paluupostissa jäsenliikenumeron joka pitää ilmoittaa meille. Me lisäämme sen maksupäätteellesi ja voit aloittaa Diners Club -korttien vastaanoton.

Smartum

Smartum laskee liikkeelle Liikunta-, Kultturi- ja Lounasseteleitä korttimuodossa. Smartumin korttien vastaanottamiseksi sinun tulee rekisteröityä palveluntuottajaksi Smartumin sivuilla. Kun rekisteröitymisesi on käsitelty, Smartum lähettää sinulle testikortin. Joudut tekemään veloitustapahtuman kaikilla maksupäätteilläsi tuolla testikortilla, jonka jälkeen maksupäätteet hyväksyvät oikeita Smartumin kortteja. Testitapahtuma ei mene läpi eli se hylkääntyy jo maksupäätteellä, tämä on aivan normaalia.

Edenred

Se niin sanottu alkuperäinen Lounasseteli ja Liikunta/Kulttuuriseteli. Alun perin vastaanottajana oli Luottokunta. Netsin ostettua Luottokunnan myytiin palvelusetelit Edenredille, jolloin niiden vastaanotto vaatii sopimuksen Edenredin kanssa. Voit tehdä sen helposti Edenredin sivuilla. Täytettyäsi lomakkeen Edenred käsittelee asian ja lähettää sinulle tervetulopaketin. Sen jälkeen voit alkaa vastaanottaa Edenredin kortteja – muita toimenpiteitä ei tarvita vaan maksupääte osaa vastaanottaa kortteja automaattisesti.

JCB ja Union Pay

Kiinan suosituimmat kortit eli oiva lisäys liikkeelle jossa käy paljon turisteja. Vaatii erillisen sopimuksen Netsin kanssa, ja korttien vastaanotto voidaan suorittaa vain uusimmilla maksupäätemalleillamme. Kysy lisää myynnistämme!

PINS

Osalle maksupäätemalleista on saatavissa PINS-kortin vastaanottomahdollisuus. Muista mainita tilatessasi että haluat vastaanottaa PINS-etuohjelman kortteja, joilloin voimme ottaa sen huomioon maksupäätteen ohjelmoinnissa ja laitevalinnassa. PINS-korttien vastaanoton aloittamiseksi sinun tulee ensin liittyä PINS-kumppaniksi, voit tehdä sen heidän sivuillaan. Saat heiltä PINS jäsenliikenumeron jonka me tarvitsemme päätettäsi varten.

 

4. Tilaa laite

Soita numeroon 044 3700 419, kerromme mielellämme lisää ja autamme sopimuksen tekemisessä!

Tai voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijaan:

Marko Kavakko

Myyntipäällikkö

044 3700 406
marko.kavakko@ttlsystems.fi

 

 

Nets

Tampereen Toimistolaite Oy on Nets Finland Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Nets Finland Oy:n ja sen edeltäjien BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo lähes vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!

Yhteydenotto

Yhteydenoton aihe

Yritys

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin*

Viesti