Nets Kauppiassopimus

Nyt myös meidän kauttamme Nets Kauppiassopimus! Se mahdollistaa maksupääteellä veloitettujen korttimaksujen tilittämisen kauppiaan tilille. Kauppiassopimus on siis elintärkeä osa maksupääteratkaisuasi.

Kauppiassopimuksissa on pääasiassa kahta erilaista veloitusmallia. Toinen malli on se että kauppiaspalvelut on sidottu jollain lailla maksupäätteen vuokrahintaan ja se solmitaan yhdessä maksupäätteen kanssa. Toinen malli on sellainen jossa maksupäätesopimus ja kauppiassopimus solmitaan erikseen. TTL IISI- ja TTL JOUSTAVA -sopimuksissa voit valita minkä tahansa toimijan minkä tahansa kauppiassopimuksen. TTL KOMBO -sopimuksessa valittavana on vain Netsin Combo -kauppiassopimus joka mahdollistaa alhaisen laitevuokrahinnan ja hyvin yksinkertaisen provisiohinnoittelun.

Toimitamme maksupäätteiden ja kauppiassopimusten lisäksi pelkkiä maksupäätteitä tai kauppiassopimuksia.

Millainen kauppiassopimus kannattaa valita?

Tämä riippuu siitä kuinka suuren määrän kortteja tulet vastaanottamaan kuukaudessa. Toimijoita on paljon, ja niiden vertaileminen saattaa olla työlästä. Autamme mielellämme juuri sinulle sopivan ratkaisun löytämisessä!

Kun tapahtumamäärä kasvaa, kauppiassopimuksen provisioiden merkitys vain kasvaa.

Soita numeroon 044 3700 419, kerromme mielellämme lisää ja autamme sopimuksen tekemisessä!

Tai voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijaan:

Marko Kavakko

Myyntipäällikkö

044 3700 406
marko.kavakko@ttlsystems.fi

 

 

Nets

Tampereen Toimistolaite Oy on Nets Finland Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Nets Finland Oy:n ja sen edeltäjien BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo lähes vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!

 

 

Yhteydenotto

Yhteydenoton aihe

Yritys

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin*

Viesti