Yoximo – kannettava maksupääte 3G- ja WIFI-yhteydellä

Atos Worldlinen tuoteperheen pöytämallien jatkoksi meillä on myös kannettava maksupääteversio. Tästä kestävä korttipääte kotiinkuljetuksiin, messuille, festareille ja muualle missä tarvitaan valmiutta maksaa siellä missä asiakkaat ovat.

  • Iskunkestävä, pudotuskorkeus 1,2m
  • Käyttölämpötila alimmillaan -10°C
  • Lataus suoraan kyljestä latausjohdolla, ei tarvetta erilliselle telakalle
  • Wifi- eli WLAN-yhteys ja 3G-yhteys samassa laitteessa, maksupääte käyttää sitä kumpi on saatavilla
  • Kääntyvä näppäinsuoja
  • Maksupäätteessä on 3G-liittymä jonka rajaton käyttö kuuluu kuukausivuokraan.

Huippunopea toimitus! Pääte valmistuu meillä korkeintaan 5 arkipäivässä – lähes aina uusi maksupääte on sinulla alle viikossa!

 

 Vuokraa Yoximo!

TTL IISI 36 kk, hinta 53€ / kk

TTL JOUSTAVA, hinta 75€ / kk

Avausmaksu 60€

Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Sen osalta Yoximo edustaa tuoreinta teknologiaa. Laitevalmistaja on hankkinut sertifioinnin maksupäätteelle, käyttöjärjestelmälle ja ohjelmistoille, jotka täyttävät myös korttiyhtiöiden ja viranomaisten turvallisuusmääritykset.

Tarkemmat tiedot esitteestä!

Me emme veloita mitään provisiota vastaanottamistasi korttimaksuista. Kuitenkin tarvitset kauppiassopimuksen korttimaksujen tilityttämiseksi tilillesi. Kauttamme saat tilattua erittäin edullisen ja nopean Netsin Kauppiaspalvelun – provisio alkaen vain 0,31%. Lue lisää Kauppiassopimuksista! Me emme kuitenkaan sido sinua Netsin kauppiassopimukseen – myös joku muu kauppiassopimus käy yhtä hyvin.

 

Käyttöohje hukassa? Avaa web-käyttöohje täältä, aukeaa uuteen selainikkunaan.

Raportointipalvelu

Maksupäätteen vuokraan kuuluu käyttöoikeus PoplaView-raportointipalveluun. Sieltä voit selata muun muuassa seuraavia:

Tilityserät: Pankille lähetettyjen tilityserien selailu ja haku. Pankki tilittää myynnit tilillesi tilityserien perusteella.

  • Tapahtumat: Maksupäätteellä tehtyjen tapahtumien selailu ja haku.
  • Maksupäätteet: Käytössäsi olevien maksupäätteiden selailu ja haku. Listasta näet nopeasti ovatko päätteen aktiivisessa käytössä ja yhteydessä keskitettyyn palveluun.
  • Raportointi: Maksupäätekohtainen myynnin raportointi. Oletusnäkymänä on kuluvan päivän myynti, mutta voit luoda raportin myös pitemmältä ajalta.
  • Tuki: Maksupäätetuen yhteystiedot ja yksityiskohtaiset käyttöohjeet.

Voit kirjautua palveluun osoitteessa www.poplaview.com

 

 

TTL IISI

TTL IISI on vuokrausmalli jossa Yoximo-maksupääte vuokrataan 36 kk vuokra-ajalle. Vaihtolaitepalvelumme ansiosta toimintasi pysyy koko ajan vauhdissa: jos maksupääte vikaantuu, me lähetämme sinulle ehjän ja palautat meille rikkinäisen – niin helppoa se on! Enää ei tarvitse huolehtia maksupäätteen lähettämisestä huoltoon ja laitteen vuokraamisesta huollon ajaksi, uusi maksupääte on sinulla jopa jo seuraavana arkipäivänä. Ja mikä parasta, vuokra on 100%:sti verovähennyskelpoinen!

 

 

TTL JOUSTAVA

TTL JOUSTAVA soveltuu paremmin jos Yoximo-maksupääte pitää vuokrata lyhyemmälle jaksolle. Se sopii erityisen hyvin tapahtumamyyntiin tai kausikäyttöön jossa Yoximo-maksupääte on käytössä esimerkiksi kesäkahvilassa. Enää sinun ei tarvitse murehtia laitteen säilytyksestä ja päivityksestä, vaan vuokraamasi korttimaksuratkaisu on käytössä juuri sen ajan joka toimintaasi sopii. Vaihtolaitepalvelu on luonnollisesti osa myös TTL JOUSTAVA -sopimusta.

Mikäli et heti alussa halua lähteä 36 kk sopimukseen mutta tarpeesi on oletettavasti pidempi kuin muutamia kuukausia, voit vuokrata Yoximo-maksupäätteen myös toistaiseksi!

Hanki Yoximo jo tänään!

Hintoihin lisätään Alv 24%.

Tee maksupäätetilaus tästä >>

 

Soita numeroon 044 3700 419, kerromme mielellämme lisää ja autamme sopimuksen tekemisessä!

Tai voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijaan:

Marko Kavakko

Myyntipäällikkö

044 3700 406
marko.kavakko@ttlsystems.fi

 

 

 

 

 

 

TTL Systems on Poplatekin valtuutettu jälleenmyyjä Tampereella. Poplatek on yksi tuoreemmista tulijoista Suomen maksupäätemarkkinassa ja he tuovat uusia tuulia muun muuassa Poplaview-raportointipalvelun muodossa. Lisää tietoa heistä saat osoitteesta www.poplatek.fi.

Yhteydenotto

Yhteydenoton aihe

Yritys

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin*

Viesti